2010. január 17., vasárnap

Mit csinálunk a hétvégén?


Jön a hétvége, mi legyen a program? Természetesen megyünk versenyezni!

A választékban szerepel a Tati, Kecskemét, Fehérvár no meg Wiener Neustadt is. De ez utóbbi drága, messze van, és a többi esetében is vannak előnyök meg hátrányok. Az egyik helyen kicsi a melegítő, a másik helyen viszont jó a pálya. Ezt a pályaépítőt nem szeretem, a másiknál meg a boxokkal van bajom.

Azzal azért tisztában van mindenki, hogy egy-egy hétvégén egy kisebb vagyont költünk arra a néhányszor 50-60 másodpercre (na jó, egy ellenszegüléssel van az 90 is), amit a pályán töltünk. Boxdíj, nevezési díj, startdíj, lószállítás, esetleg nekünk szállás. Tekintve, hogy többségünk nem a biztos nyeremény reményében indul a versenyen, így a pénzügyi zárás eredménye nem kétséges. Miért megyünk mégis valahova szívesen akár havi rendszereséggel, máshová meg eszünkbe sem jut benevezni? Mi az, amit szeretünk egy-egy versenyen, és mi az, amit ki nem állhatunk?

Segítsetek nekünk, hogy meg tudjuk rendezni a "tökéletes" versenyt. Vagy legalábbis megpróbáljuk. Írjatok megjegyzést ehhez a cikkhez, mondjátok el véleményeteket. Hova, miért mentek vagy nem mentek versenyezni.

1 megjegyzés:

  1. Reméljük nem két embert érdekel! Abból is az egyik síelni megy. (A szavazás jelenleg ezt mutatja, he-he)

    VálaszTörlés